МЕРКИ ЗА ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ ПРЕЗ ЛЯТОТО
МИГ - ЛОМ
Инициатива за възстановяване на вестникопродавницата
Новини
ИНИЦИАТИВА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВЕСТНИКОПРОДАВНИЦАТА
07.02.2017

   Уважаеми съграждани и приятели на Лом,

   Представяме Ви една съвместна инициатива на фейсбук групата „Всички ломчани обединени около идея“, граждани и Кмета на Община Лом Пенка Пенкова за възстановяване с дарения на уникалния павилион-вестникопродавница на ул. „Дунавска“ №69, в района на Детска градина №1 „Снежанка“.

   За реконструкция на вестникопродавницата, която е паметник на архитектурата, безвъзмездно е изготвен проект от арх. Борис Борисов. Арх. Борисов е изготвил безвъзмездно и количествено-стойнстна сметка за ремонта на приблизителна стойност 6000 лв. с включен ДДС.

   Отправяме призив към всички граждани, които искат да помогнат с дарения, за възстановяване на една от емблематичните постройки в града ни. За целта Община Лом открива дарителска сметка:

   ИНТЕРНЕШЪНЪЛ АСЕТ БАНК АД
   клон Монтана, офис Лом
   IBAN: BG 87 IABG 7474 3300 7766 00
   BIC: IABGBGSF

   Парични дарения могат да се направят и в кутия, която е поставена във фоайето на Община Лом, ул. „Дунавска“ №12.

   Извлечение от дарителската банкова сметка с постъпленията, както и събраните пари в кутията, ще се публикуват на сайта на Община Лом на всеки две седмици, до набиране на необходимите средства.

   Изборът на фирма-изпълнител на СМР ще се осъществи съгласно Закона за обществените поръчки (ЗОП). До 28 февруари 2017 г. Община Лом ще обяви критериите и правилата за наемане на фирма – изпълнител на СМР.

  Във всички дейности, комисии и процедури за възстановяване на вестникопродавницата ще бъдат включени представители на фейсбук групата „Всички ломчани обединени около една идея“.

   За контакти: тел. 0879 811 971, 0971/69 101 – Наталия Стефанова
Tърсене
Национален литературен конкурс „Яна Язова” Лом’2017
Осиновителна кампания „Открий своя домашен любимец”
Анкета
Харесва ли ви новата визия на сайта?
Да
Не
Нямам мнение