МИГ - ЛОМ
Новини
ИНИЦИАТИВА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВЕСТНИКОПРОДАВНИЦАТА
07.02.2017

   Уважаеми съграждани и приятели на Лом,

   Представяме Ви една съвместна инициатива на фейсбук групата „Всички ломчани обединени около идея“, граждани и Кмета на Община Лом Пенка Пенкова за възстановяване с дарения на уникалния павилион-вестникопродавница на ул. „Дунавска“ №69, в района на Детска градина №1 „Снежанка“.

   За реконструкция на вестникопродавницата, която е паметник на архитектурата, безвъзмездно е изготвен проект от арх. Борис Борисов. Арх. Борисов е изготвил безвъзмездно и количествено-стойнстна сметка за ремонта на приблизителна стойност 6000 лв. с включен ДДС.

   Отправяме призив към всички граждани, които искат да помогнат с дарения, за възстановяване на една от емблематичните постройки в града ни. За целта Община Лом открива дарителска сметка:

   ИНТЕРНЕШЪНЪЛ АСЕТ БАНК АД
   клон Монтана, офис Лом
   IBAN: BG 87 IABG 7474 3300 7766 00
   BIC: IABGBGSF

   Парични дарения могат да се направят и в кутия, която е поставена във фоайето на Община Лом, ул. „Дунавска“ №12.

   Извлечение от дарителската банкова сметка с постъпленията, както и събраните пари в кутията, ще се публикуват на сайта на Община Лом на всеки две седмици, до набиране на необходимите средства.

   Изборът на фирма-изпълнител на СМР ще се осъществи съгласно Закона за обществените поръчки (ЗОП). До 28 февруари 2017 г. Община Лом ще обяви критериите и правилата за наемане на фирма – изпълнител на СМР.

  Във всички дейности, комисии и процедури за възстановяване на вестникопродавницата ще бъдат включени представители на фейсбук групата „Всички ломчани обединени около една идея“.

   За контакти: тел. 0879 811 971, 0971/69 101 – Наталия Стефанова
Tърсене
Анкетна карта за изработването на Общ устройствен план на община Лом
Осиновителна кампания „Открий своя домашен любимец”
Анкета
Харесва ли ви новата визия на сайта?
Да
Не
Нямам мнение