Национална кампания "Капачки за бъдеще"
Проект на Областен план за развитие на горските територии за област Монтана
МИГ - ЛОМ
Уведомление за поверителност
Мерки за пожарна безопасност през отоплителния сезон
Безопасно поведение при усложнена зимна обстановка
Новини
ДУНАВСКАТА ЛИГА ПО МИНИФУТБОЛ СТАРТИРА С ДВУБОЙ МЕЖДУ ЛОМСКИТЕ ФК "КРИСТА" И ФК "ПОЛОМИЕ"
16.05.2018


Ломските ФК „Криста“ и ФК „Поломие“ откриха първенството на новоучредената Дунавската лига към Българската асоциация по минифутбол (БАМФ) – Враца. В зрелищен и изпълнен с много емоции двубой на игрището на спортния комплекс „Дунавски юнак“, тимът на „Криста“ победи с 4:3 съгражданите си от „Поломие“. С по два гола за победителите се отличиха Станислав Трайков и Ивайло Иванов, а за „Поломие“  точни бяха Владислав Александров – автор на две попадения, и Цвети Неделчев.


В Дунавската лига ще играят осем отбора. Освен ломските „Криста“ и „Поломие“, за първото място ще мерят сили и отборите на „Червена чета Радецки“, „Вековна Дружина“ и „Спорт Респект“ от Козлодуй, ФК „Оряхово“, ФК „Мизия“ и „Пъстренец“ – Долно Белотинци. Домакин на първия кръг на 16 май бе Лом, а последният е насрочен за 27 юни в Оряхово, където ще бъде и награждаването. Домакин на някои от кръговете ще бъде и Козлодуй.


Отборите ще играят по системата „всеки срещу всеки“ в седем  кръга. Те могат да картотекират по максимум 20 играчи.  Първенството ще премине по правилата на БАМФ. Мачовете са от по две полувремена по 25 минути.


Победителят в Дунавската лига се класира за Шампионската лига на БАМФ, а вторият отбор в крайното класиране взима квота за Лига България.  Класиралите се на трето и четвърто място тимове пък ще  играят бараж за още една промоция в Лига БГ.


От ръководството на БАМФ-Враца изразиха специална благодарност към общините Лом, Козлодуй и Оряхово за подкрепата на Дунавската лига.

Tърсене
Допитване за избор на обществен съвет "Д-р Андрей Георгиев"
Предварителен проект на Общ устройствен план на община Лом
Обяви на ЧЕЗ
Осиновителна кампания „Открий своя домашен любимец”
Анкета
Харесва ли ви новата визия на сайта?