Национална кампания "Капачки за бъдеще"
Проект на Областен план за развитие на горските територии за област Монтана
МИГ - ЛОМ
Уведомление за поверителност
Мерки за пожарна безопасност
Новини
ЗАПОЧВАТ РЕМОНТИ НА ПЪТ II-11 ДОБРИ ДОЛ – ОРСОЯ – ЛОМ И НА ПЪТ II-81 ПРИ ВХОДА НА ЛОМ
27.09.2018


Днес в АПИ инж. Дончо Атанасов, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“, и Пенка Пенкова, кмет на община Лом, обсъдиха поетите ангажименти за предстоящите ремонти на път II-11 Добри дол – Орсоя – Лом и на път II-81 при входа на Лом.


В понеделник стартира ремонт на 3,1-километров участък от републиканския път II-81 Лом-Монтана при входа на Лом и на път II-11 Добри дол – Орсоя – Лом. Целта на ремонтните дейности е да се подобри експлоатационното състояние на двата второкласни пътя и да се повиши безопасността на движение, което е част от подготовката на републиканските пътища за предстоящия зимен сезон.


По време на ремонта ще бъде спряно движението на всички МПС при входа на Лом по път II-81 от км 143+518 до км 146+643. Трафикът ще бъде насочен по следния обходен маршрут: Лом – път III-114 – Сталийска махала – Аспарухово – Расово – път II-81 – Монтана и обратно.


При ремонта на път II-11 Добри дол – Орсоя – Лом  ще бъде въведен следният обходен маршрут: Лом – път III-114 – Тополовец – път III-112 – Добри дол и обратно.

Tърсене
Национален литературен конкурс „Яна Язова” Лом’2019
Предварителен проект на Общ устройствен план на община Лом
Фонд "Инвитро"
Обяви на ЧЕЗ
Осиновителна кампания „Открий своя домашен любимец”
Анкета
Харесва ли ви новата визия на сайта?