Национална кампания "Капачки за бъдеще"
Проект на Областен план за развитие на горските територии за област Монтана
МИГ - ЛОМ
Уведомление за поверителност
Мерки за пожарна безопасност през отоплителния сезон
Безопасно поведение при усложнена зимна обстановка
Новини
ЗАПОЧВАТ РЕМОНТИ НА ПЪТ II-11 ДОБРИ ДОЛ – ОРСОЯ – ЛОМ И НА ПЪТ II-81 ПРИ ВХОДА НА ЛОМ
27.09.2018


Днес в АПИ инж. Дончо Атанасов, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“, и Пенка Пенкова, кмет на община Лом, обсъдиха поетите ангажименти за предстоящите ремонти на път II-11 Добри дол – Орсоя – Лом и на път II-81 при входа на Лом.


В понеделник стартира ремонт на 3,1-километров участък от републиканския път II-81 Лом-Монтана при входа на Лом и на път II-11 Добри дол – Орсоя – Лом. Целта на ремонтните дейности е да се подобри експлоатационното състояние на двата второкласни пътя и да се повиши безопасността на движение, което е част от подготовката на републиканските пътища за предстоящия зимен сезон.


По време на ремонта ще бъде спряно движението на всички МПС при входа на Лом по път II-81 от км 143+518 до км 146+643. Трафикът ще бъде насочен по следния обходен маршрут: Лом – път III-114 – Сталийска махала – Аспарухово – Расово – път II-81 – Монтана и обратно.


При ремонта на път II-11 Добри дол – Орсоя – Лом  ще бъде въведен следният обходен маршрут: Лом – път III-114 – Тополовец – път III-112 – Добри дол и обратно.

Tърсене
Предварителен проект на Общ устройствен план на община Лом
Обяви на ЧЕЗ
Осиновителна кампания „Открий своя домашен любимец”
Анкета
Харесва ли ви новата визия на сайта?