Национална кампания "Капачки за бъдеще"
Проект на Областен план за развитие на горските територии за област Монтана
Мерки за пожарна безопасност през лятото
МИГ - ЛОМ
Уведомление за поверителност
Новини
МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН
30.10.2018

Ученици от СУ „Димитър Маринов“ се изявиха като кмет и експерти в Община Лом. Изявата е част от националната инициатива „Мениджър за един ден” на фондация „Джуниър Ачийвмънт България”. Люсиена Никифорова, Ева Георгиева, Габриела Георгиева и Кристин Колицова от 12 „а“ клас се запознаха с функциите, задълженията и отговорностите на ръководството и администрацията на Общината.

От младите мениджъри на „горещия“ кметски стол се престраши да седне Габриела Георгиева, която макар и за кратко, успя да се запознае с отговорностите и задълженията на градоначалника. Учениците видяха отблизо и участваха в работата на служителите в основните дирекции и звена на Общината. Бъдещите зрелостници дадоха интервю за местния радиовъзел и посетиха офиса на МИГ - Лом, където се запознаха с дейността на местната инициативна група при изготвянето и изпълнението на проекти.

В края на „Мениджър за един ден“ всеки ученик подписа Договор за обучение и получи „Сертификат за постижение“ от „Джуниър Ачийвмънт България”, които им бяха връчени от кмета Пенка Пенкова.

"Мениджър за един ден" е най-директният подход на JA Bulgaria за среща на младите хора с реалния бизнес и публичната администрация. Целта на инициативата е да даде възможност на младите хора за ранно кариерно ориентиране и придобиване на ценни умения за бъдещия им професионален път, а на компаниите и организациите домакини - възможност да покажат своята отговорност към развитието на потенциала на младите хора на България.


Към снимките тук
Tърсене
Допитване за избор на обществен съвет "Д-р Андрей Георгиев"
Предварителен проект на Общ устройствен план на община Лом
Обяви на ЧЕЗ
Осиновителна кампания „Открий своя домашен любимец”
Анкета
Харесва ли ви новата визия на сайта?