Национална кампания "Капачки за бъдеще"
Проект на Областен план за развитие на горските територии за област Монтана
МИГ - ЛОМ
Уведомление за поверителност
Мерки за пожарна безопасност през отоплителния сезон
Безопасно поведение при усложнена зимна обстановка
Новини
МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН
30.10.2018

Ученици от СУ „Димитър Маринов“ се изявиха като кмет и експерти в Община Лом. Изявата е част от националната инициатива „Мениджър за един ден” на фондация „Джуниър Ачийвмънт България”. Люсиена Никифорова, Ева Георгиева, Габриела Георгиева и Кристин Колицова от 12 „а“ клас се запознаха с функциите, задълженията и отговорностите на ръководството и администрацията на Общината.

От младите мениджъри на „горещия“ кметски стол се престраши да седне Габриела Георгиева, която макар и за кратко, успя да се запознае с отговорностите и задълженията на градоначалника. Учениците видяха отблизо и участваха в работата на служителите в основните дирекции и звена на Общината. Бъдещите зрелостници дадоха интервю за местния радиовъзел и посетиха офиса на МИГ - Лом, където се запознаха с дейността на местната инициативна група при изготвянето и изпълнението на проекти.

В края на „Мениджър за един ден“ всеки ученик подписа Договор за обучение и получи „Сертификат за постижение“ от „Джуниър Ачийвмънт България”, които им бяха връчени от кмета Пенка Пенкова.

"Мениджър за един ден" е най-директният подход на JA Bulgaria за среща на младите хора с реалния бизнес и публичната администрация. Целта на инициативата е да даде възможност на младите хора за ранно кариерно ориентиране и придобиване на ценни умения за бъдещия им професионален път, а на компаниите и организациите домакини - възможност да покажат своята отговорност към развитието на потенциала на младите хора на България.


Към снимките тук
Tърсене
Предварителен проект на Общ устройствен план на община Лом
Обяви на ЧЕЗ
Осиновителна кампания „Открий своя домашен любимец”
Анкета
Харесва ли ви новата визия на сайта?